dijous, 20 de setembre del 2012

Que et suggereix aquesta imatge?




És una autèntica realitat que vivim a l'era de les tecnologies, les quals dia a dia van avançant a passes de gegant fruït de les noves i darreres generacions d'homes i dones que fan que aquestes tecnologies formin cada cop mes part de les seves vides.


Se suposa que la tecnologia el que fa és dissenyar i crear bens i serveis per a satisfer les necessitats i desitjos de les persones, i si parlem de la Tecnologia aplicada en l'àmbit educatiu, podem dir que es tracta de l'aplicació de coneixements científics de l'aprenentatge de les persones a les tasques pràctiques d'ensenyar i aprendre. Parlem d'un camp dedicat a la millora del procés ensenyament-aprenentatge.
Però la pregunta és la següent: Se li ha de ficar un límit? Jo opino que si. L'ésser humà ha de seguir utilitzant i emprant els seus mecanismes propis per a desenvolupar certes tasques que avui en dia ja arriben a ser realitzades per la tecnologia.
En definitiva, estem parlant d'un gran bé per a la humanitat, d'una era plena de canvis i evolucions en tecnologies i maquinària, la qual , com amb tot en aquesta vida, s'ha de saber portar per un bon camí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada