dimecres, 10 d’octubre del 2012

Xarxa TE


Les noves tecnologies tendeixen a fer que els espais d'aprenentatge siguin cada cop més complerts i globals. Tenim a l'abast de la mà tot un conjunt d'eines i dispositius, cadascun dels quals tenen unes característiques i possibilitats de formació específica que convé tenir en compte a l'hora de crear els continguts educatius i de programar activitats formatives.

A la imatge del de la dreta podem observar aquest fenomen en constant desenvolupament i evolució. Les TIC a les aules tenen unes avantatges molt importants, ja que amb elles disposem d'uns recursos i dispositius per a l'acte d'ensenyament-aprenentatge.
Per una altra banda, podem disposar de diversos recursos dins d'un mateix espai-aula, alhora que aquests recursos es poden extrapolar a qualsevol altre espai d'aprenentatge existents a la nostra societat. L'ús de les TIC a les aules està passant de ser una possibilitat a ser una necessitat com a eina de treball bàsica per a l'acte educatiu, tant a les aules com a les pròpies llars i altres institucions educatives referents per a l'individu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada